Ånung skulle egentlig ha fått plass i A-heatet, men arrangøren plasserte ham i B-heatet. Ånung hadde dagens fjerde beste tid og var 6 hundredeler bak tredjeplass. I sitt heat skulle Ånung og Noah Abraha har fartsholder i 400 meter, men fartsholderen ble forbiløpt etter 250 meter av VOF-guttene. Hadde Ånung fått plass i A-heatet hadde han vært på pallen.

Ånung hadde dagens raskeste siste-runde. Første 200 meter gikk på 27.5 sekunder, andre på 28.4 sekunder og siste 200 på 28.27.

Noah løp seg inn til en solid ny personlig rekord med to sekunder og ble nummer to i heatet. Tida ble 1.25.74. Han kom på 7. plass totalt.

Løpet onsdag var første del i Selsbakk sin nysatsing Vinterligaen, en løpskarusell som går over tre kvelder. Neste løp går onsdag neste uke og da er distansen 1000 meter. Påfølgende mandag er det en engelsk mil, 1609 meter.

Turid perset

Tidligere VOF-utøver Turid Loe vant også sitt B-heat og satte ny personlig rekord på 600 meter med tida 1.36.71, en tid som var den nest beste blant dameløperne. Hun perset med to sekunder til tross for litt forkjølelse i kroppen.

VOF hadde også med tre yngre løpere, som også løp 600 meter. Gisle Myrle (14) debuterte på tida 1.56.83. Margit Fagerhaug Gustavsen (14) fikk tida 2.13.53, mens Nora Solem Breili (13) løp på 2.00.23.