I helga er det klart for ny runde i Norgescupen, hvor det er sprint og normalprogram som står på agendaen.

Ole Andreas Flotten har ikke gått Norgescup siden Holmenkollen, men forteller til Opdalingen at kroppen kjennes veldig bra ut.

– Jeg har fått trent godt og fikk gått noen gode renn i Østlandsmesterskapet forrige helg. Der gikk jeg til topps på søndag, og det var veldig godt for selvtilliten inn mot Norgescupen i helga, forteller han til Opdalingen.

Under Norgescupen i Holmenkollen gikk han inn til sine to beste plasseringer denne sesongen, en 15. plass og en 16. plass.

– Det var to greie plasseringer, men jeg vet jeg sitter inne med mer, sier han.

Håper på topp fem plassering

I helga er det sprint og normalprogram som står på agendaen. Han har ti treff på de to siste sprintene og har en god følelse før han skal i aksjon på lørdag.

– Dette er første sesongen jeg går 20 kilometer, så jeg har ikke så mye rutine der enda. Men det blir veldig spennende å se hvordan det går i helga, sier han.

– Jeg har ikke lagt opp til noen taktikk enda. Det er to individuelle løp jeg skal gå, så det handler om å disponere farten, slik at jeg ikke går på en smell. Jeg har vært i bra skyteform i det siste, så jeg skal bare skyte ned blinkene, sier han.

Han gikk sitt første løp på nyåret, og fikk første del av sesongen ødelagt av sykdom.

– Det er utrolig deilig å kjenne at formen er på vei, og jeg kjenner meg veldig lett i kroppen. Nå satser jeg mot senior-NM i Mo i Rana og prikker formen mot da. Jeg er allerede foran skjema, så det lover bra, sier han.

Følg våre løpere i helga

I tillegg til Ole Andreas Flotten, er det flere oppdalinger og rennbygg som stiller på startstreken. Fra Oppdal IL stiller Fredrik Frich (M19), Mia Norheim (K17) og Kristine Hokseng Øien (K17). Fra Rennebu stiller Martin Smestu Holm (M19), Simen Hårstad (M18) og Henrik Uv Værnes (M17).

Opdalingen følger våre lokale utøvere i helga, og du får fortløpende resultater på nettsiden opdalingen.no