Deler av hovedkomitéen, fra venstre: Anita Jære, Bjørn Inge Haugset (stevneleder), Otte Hårstad og Bård André Hovin.
(Foto: Privat)

Deler av hovedkomitéen, fra venstre: Anita Jære, Bjørn Inge Haugset (stevneleder), Otte Hårstad og Bård André Hovin. Foto: Privat

Rennebu skytterlag forbereder seg på nytt til stort arrangement

Rennebu skytterlag arrangerer Landsdelskretsstevnet i Feltskyting for Trøndelag første helga i april.

For snart fire år siden gjenomførte skytterlaget tidenes største Norgescup i baneskyting på Gammelstødalen skytebane med hele 1304 deltakere. Slike store arrangement er avhengige av mange frivillige og her viser rennbyggene enestående positivitet og vilje til å stille opp.

- Det finnes derfor mye god arrangementskompetanse når nå Rennebu skytterlag på nytt inviterer til nytt stort skytterstevne, Landsdelskretsstevnet i Feltskyting. Denne gangen stiller nærmere 70 frivillige opp og forbereder seg til storinnrykk i Rennebu, skriver pressekontakt Otte Hårstad og Trond Jære i en pressemelding.

Arrangementet blir et kompakt arrangement med både finfelt og grovfelt i nærheten av Voll skole som også blir hovedbasen hvor påmelding, resultatservice, premieutdeling og matservering skal foregå.

Her vil ungdomsskyttere, seniorer og veteraner konkurrere om å bli landsdelsmester og konkurrere om medaljer og trofeer. For de aller fleste er likevel det å treffe den store skytterfamilien fra Trøndelag til gode samtaler hyggelig samvær det viktigste.

Arrangementet ventes å samle over 200 skyttere fra Oppdal i sør til Namskogan i nord. Invitasjonen går til alle skytterlag innen skyttersamlagene Fosen, Gauldal, Hitra&Frøya, Inntrøndelag, Namdal og Uttrøndelag.

Mer å lese på Opdalingen:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Sport

Pizza og bowling til snille jenter

Rennebu J10 i håndball feiret Fair Play-pris med sosial sammenkomst.

Flunkende ny tohjuling til sykkeltrimmer

Få lot seg skremme av yr og regn da årets sykkelkarusell ble avsluttet.

Dødballkaos ødela for hjemmelaget

Oppdal vil, men får det fortsatt ikke helt til.

Klem av Sørloth varmet mer enn spillet

Kristine (11) fikk en real bamseklem av verdens beste møtende spiss og Torild vant en Rosenborg-skjorte.