Forrige helg ble det seier for oppdalingen i Sverige, etter at han klarte å hente seg inn etter dårlig start.

Denn helga var det klart for andre og siste kvalifiseringsrunde i Njurunda i Sundsvall, før finalen i Sverige Cup, som går av stabelen i Østersund 8. april. Ingebrigt kjører i klassen Junior 14-16 år.

I finalen viste han krefter og feide de andre konkurrentene av banen.

- Det hele gikk kjempebra fra starten i dag. Jeg sitter igjen med en veldig deilig følelse og i finalen får jeg velge startspor i finalen, siden jeg kvallet inn først fra sør. Hva jeg kommer til å velge vet jeg ikke enda, jeg må se hvordan banen er først, sier han til Opdalingen.

Under dagens første heat havnet han litt bak i starten, men han klarte å komme seg opp til en 3. plass under tredje runden, og etter det gikk han opp i ledelsen.

- I siste heatet hadde jeg en kjempebra start. Jeg ledet fra start til mål og jeg ledet med nesten en halv runde på han som ble nummer to i heatet, sier han.

Finalen i Sverige Cup kjøres i Østersund 8. april. Fram til da skal oppdalingen delta i flere løp og konkurranser.

- Formen holdes vedlike ved å kjøre konkurranser fram til finalen. Allerede neste helg skal jeg til Valdres å kjøre Midt-Norsk mesterskap også blir det mest sannsynlig konkurranse på hjemmebane etter det, sier han.