Bossmo & Ytteren IL er arrangør av NM senior i skiskyting for 2017. Mesterskapet gårav stabelen på Skillevollen, Mo i Rana, og mesterskapet er sistekonkurransehelg på det som har vært en relativt kort sesong for Ole Andreas Flotten.

- Han har vært plaget en del med sykdom, men skal nå gjennomføre ei tøff helg med dagens stafett, sprint på  fredag, jaktstart på lørdag og den avsluttende fellesstarten på søndag, skriver Ståle Flotten på Facebokk fra NM-byen.

Ole Andreas skjøt feilfritt og vekslet som nummer tre etter første etappe, kun 15 sekunder bak ledende Buskerud 2. lag. På den siste og avgjørende etappen, ble det et durabelig oppgjør mellom landslagsløperne Johannes Thingnes Bø, Sogn og Fjordane, og Emil Hegle Svendsen, Sør-Trøndelag.

Thingnes Bø slo landslagskollega Hegle Svendsen med ett fattig tidel, og henviste dermed trønderne til sølvplass med knappest mulig margin.

- Det ble sølv, og laget var i tillegg kun 30 cm unna gullet, bekrefter pappa Ståle Flotten fra NM-byen.

Med dagens sølvmedalje, har Ole Andreas Flotten tatt intet mindre enn NM-medalje åtte år på rad, noe vi tror må være de færreste forunt. Ole Andreas starter som nummer ni på fredagens sprint i Mo i Rana, og skiskytteren fra Oppdal går ut klokken 09.33.