John Wolden, Arne Egil "Kakken" Botnan, Johannes Drivstuen og Ingebrigt Hoelsæter deltok på påskecross i Tydal.

John Wolden lå godt an som nummer to i Pro Stock 600, men så hadde han uflaks og brakk a-armen etter bare en halv runde, mistet mye av styringen og valgte å bryte løpet.

Kakken derimot kom seg til finalen i Semi Pro, noe som må sies å være litt av en prestasjon for en 53 år ung herremann i en ellers tøff sport.

Johannes Drivstuen kjørte fredag sitt andre løp i karrieren og gjorde det kjempebra med to 4. plasser og en 6. plass.

Ingebrigt Hoelsæter vant sitt første heat, ble nummer to i 2. heat og vant like godt siste heat. Dermed ble det sammenlagtseier og plass øverst på pallen for den unge oppdalingen.

- Klart det er moro å vinne. Det var en deltaker fra Sverige som tok seieren i det andre heatet, men jeg klarte å psyke meg opp og vant 3. heatet, så det var jo bra, forteller Ingebrigt til Opdalingen.