Pizza og pokaler

Skigruppa i Rennebu idrettslag avsluttet sesongen med sosial premieutdeling.

73 unger har fullført ett eller flere av poengrennene som er arrangert av skigruppa i Rennebu idrettslag gjennom sesongen. Tirsdag kveld ble samtlige deltakere kalt opp på podiet der de mottok hver sin pokal som bevis på innsatsen de har lagt ned i sporet.

Før pokalene ble delt ut, spanderte skigruppa pizza, brus, kaffe og kaker på unge og litt eldre skiløpere, sporleggere og foreldre, alt mens film og bilder fra sesongen ble vist på storskjerm.

- Vi er en aktiv gruppe, der de fleste konkurrerer innen skiskyting. Ellers konkurrerer utøvere fra idrettslaget i langrenn, kombinert og hopp, sier leder i skigruppa, Kjetil Værnes.

Akkurat denne kvelden var det langrenn som gjaldt, og deltakerne i poengrennene ble i tur og orden premiert. De aller fleste har deltatt i de yngste klassene, og så er det desverre slik at antallet som stiller til start minsker i takt med at alderen øker.

Skiløperne fra Rennebu idrettslag deltar i ulike stevner i løpet av vinteren, og de er en sammensveiset gjeng.

- Soknastafetten er et av løpa som prioriteres. Ellers er det i stor grad en håndfull familier som reiser rundt og deltar i konkurranser, forteller lederen for en gruppe som årlig får frem løpere på høyt nivå.

- Vi er litt bortskjemt, der Håkon Halseth så sent som i fjor tok gull i Hovedlandsrennet. Det har også Jonas Hårstad gjort tidligere, og i år kapret Simen Hårstad sølv i junior-NM i skiskyting. Vår eneste deltaker på seniornivå, Håkon Myrmo, har flere sterke plasseringer i årets sesong, og han satser heldigvis for fullt også neste sesong, sier Værnes.

Se bilder fra premieutdelingen fra årets poengrenn i Rennebu idrettslag øverst i saken!

Mer å lese på Opdalingen:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Sport

Stig Aron fikk drømmejobben i Macau

Rennbygg med prestisjefylt jobb for verdens største sceneproduksjon.

Team Minera Skifer fikk ikke OL-plass

Dermed er det klart, Team Minera Skifer er ikke klare for OL.

Tar med seg fotball-enkene på festmiddag

Olav Stavne og Magnar Gunnes er ildsjelene som aldri får nok av "the beautiful game".

Team Minera Skifer får OL-svar på torsdag

– Vi har hatt en usedvanlig god start på sesongen, så det er klart vi blir skuffa hvis vi ikke blir tatt ut, sier Markus Høiberg til Opdalingen.