Det kan være smertefullt å score, noe Håvard Hårstad Meslo fikk føle da han satte inn Rennebus fjerde mål i kampen. Ola Andreas Hoel, Petter Sandhaugen og Øystein Østerås tegnet seg også på scoringslisten mot Ålen.
(Foto: Jan Inge Flå)

Det kan være smertefullt å score, noe Håvard Hårstad Meslo fikk føle da han satte inn Rennebus fjerde mål i kampen. Ola Andreas Hoel, Petter Sandhaugen og Øystein Østerås tegnet seg også på scoringslisten mot Ålen. Foto: Jan Inge Flå

Pangstart av Rennebu

Scoret årets første mål etter 10 sekunder i sesongpremieren.

Dommeren uteble, så kampstart i sesongåpningen mellom Rennebu og Ålen ble betydelig forsinket. Men da oppgjøret kom i gang, gikk det svært kort tid før den første ballen lå i nota bak Ålens keeper.

Høyt og aggresivt press gjorde at Ola Andreas Hoel kom alene med målvakten, og Rennebus midtbanegeneral gjorde selvsagt ingen feil og scoret sikkert sesongens første seriemål for oransjetrøyene.

- Vi håper vi får litt igjen av det vi har trent på, så nå er det godt å komme i gang, sa Olav Stavne like før kampen kom i gang.

Kom i gang gjorde de altså til gangs, men det var først i de siste minuttene av første omgang at kampen i realiteten ble avgjort.

Stian Sandhaugen, Petter Sandhaugen og Håvard Hårstad Meslo scoret hver sin gang i løpet av omgangens seks siste minutter, noe som gjorde at lagene gikk til pause med en komfortabel fire måls ledelse til hjemmelaget.

- Veldig anspent, og det blir slått alt for mange lange baller, sa en mellomfornøyd hjelpetrener Olav Stavne i pausen.

For selv om de ledet klart, og laget spilte en godkjent omgang, var det mye å rette på rent spillemessig for hjemmelaget. Hva som ble sagt i garderoben i pausen vites ikke, men det hjalp i hvert fall ikke. Noe spillende trener Håvard Hårstad Meslo er enig i.

- Vi har mye å gå på etter første omgang, og så blir den andre dårligere. At vi scorer etter 10 sekunder er selvsagt bra, men etter det tror vi kanskje at det skal bli lett. Så jeg tror det tidlige målet påvirket spillernes innstilling, sier han.

Rennebu kontrollerte det meste og gikk opp til 5-0 ti minutter ut i den andre omgangen ved Øystein Østerås, før Ålen fikk sitt trøstemål kvarteret før slutt.

Sluttresultatet 5-1 er ikke å kimse av, men til tross for den solide seieren, har treneren føttene godt plantet på jorda.

- Vi slipper Ålen lite til, de har kanskje tre forsøk på mål så vi dominerer kampen. Men før neste kamp må vi kjøre litt hardtrening, samtidig som vi må få den rette innstillingen på plass, sier Hårstad Meslo etter at Rennebu innledet sesongen i årets 6. divisjon med firemålsseier på Rennebu kunstgras mot gjestene fra Ålen.

PS: Den oppsatte dommeren møtte aldri opp, så da ble Rune Skjolden like godt hentet inn som kampleder. Superreserven klarte seg godt, og hadde fin kontroll på kampen. 

Mer å lese på Opdalingen:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Sport

Sykkeltrimmerne må også vente på våren

Søndagens sykkelkarusell i Rennebu er avlyst.

Fotballen snør bort

Seniorlaget for herrene må vente på seriestarten.

I helga starter sykkelkarusellen i Rennebu

Det begynner å bli fritt for snø og da legges skia bort og sykkelen tas frem.

Oppdal damelag vant tosifret i serieåpningen

Ruskende snøvær la ingen demper på stemningen da damene fra Oppdal kjørte over Singsås hjemme på Oppdal Bankbane.

Timon tatt ut på europacuplaget

Torsdag kveld offentliggjorde Norges skiforbund de 38 utøverne de gir tilbud til for sesongen 2017/2018.