29 barn og 28 voksne fra Oppdal Alpin Klubb er denne helgen i Hemsedal for å avslutte sesongen med Donald Duck Wintergames.

Jenter og gutter U9 og U10 hadde lørdag kombi på programmet. Disse klassene kjørte uten rangering. Aksel Strand, Iver Mæhle, Johannes Skjøtskift Riise, Simon Randen kjørte alle solide løp i klassen U9.

I klassen U10 for jenter deltok Esther Strand, Ylva Aursand, Marie Sande, Kathrine Langseth og Sigrid Dragset Lie.

U12 og U14 kjørte slalåm

Guttene i klassen U12 konkurrerte i slalåm. Fra alpinklubben i Oppdal gjorde Kristian Strand det best med en solid 14. plass av hele 124 startende. Elias Vik kjøret også bra og ble på en delt 28. plass.

I samme klasse på en 73. plass finner vi Anders Mjøen. Oliver Vognild ble nummer 81.

I klassen U14 stilte Erik Ansnes til start. Dessverre klarte ikke oppdalsutøveren å kvalifisere seg til runde to.

Timon Haugan nummer fire

I tillegg til de yngste alpinisten kjørte flere herrer fra Oppdal Alpin Klubb og Oppdal skigymnas slalåm i et FIS-renn.

Her kjørte Timon Haugan inn til en solid 4. plass, kun 0,55 sekunder bak vinner Bjørn Brudevoll, som hadde tiden 1:26,72. Haugan slo blant annet Henrik Kristoffersen som ble nummer seks.

Fredrik Møller ble nummer 45. Han var 6.12 sekunder bak dagens vinner.