Håndballagene i aldersbestemte klasser fra Rennebu deltok i helga på Steinkjer-cup i håndball. Deltakelsen markerer slutten på sesongen, og samler lag i aldersgruppen 9 - 16 år.

Fra Rennebu reiste omtrent 100 personer nordover på fredag, og kom hjem søndag kveld.

- Det var rennbygg overalt, smiler trener for J10 i Rennebu, Janne Havdal Nordbø.

Treneren for de unge håndballspillerne, har ekstra grunn til å smile, for blant alle de 235 laga som deltok på cupen, ble Rennebu J10 tildelt den gjeve Fair Play-prisen. Da de kom hjem hjem, var det altså ikke bare med gode opplevelser fra håndballbanen i bagasjen, men også bevis på at de vet å oppføre seg på tur.

- Utrolig stolt av jentene. At det var 235 deltakende lag på cupen, gjør meg ikke mindre stolt, sier hun.

Havdal Nordbø bekrefter at gjengen hun og resten av støtteapparatet holder styr på, er en sann fryd å ha med på tur.

- Det er 22 spillere på jenter 10, og vi er opptatt av at vi skal oppføre oss ordentlig, og de har nok en god ballast med seg hjemmefra også. Arrangørene fulgte med hele tiden, både på og utenfor banen, og det var veldig stas for jentene da de fikk prisen, sier hun.

Det er Janne Havdal Nordbø og Hege Solberg som trener jentene på ti-års laget, mens Ann-Helen Bakk og Gunhild Sæter er oppmenn.

- Cupen er veldig sosial, der alle bor på samme skole. Det blir et miljø for hele håndballen og ble en fin opplevelse for alle sammen, sier Havdal Nordbø.

Fair Play-prisen fra Steinkjer cup i håndball er på 3.000 kroner.