5. div menn avd. 04 Oppdal Bankbane

Oppdal - NTNUI 2 (2-2) 2-7

Oppdal spilte jevnt mot serielederne fra NTNUI  i en og en halv omgang, men i det siste kvarteret av kampen, raknet det fullstendig for grønntrøyene.

Sluttresultatet i kampen mellom topp og bunn på tabellen, ble småstygge 2-7, men spesielt i den første omgangen var hjemmelaget fullt på høyde med studentene fra Trondheim.

1-0 kom etter 23 minutter ved Ingebrigt Håker. Heading etter en corner sørget for balanse i regnskapet, før begge lagene scoret hvert sitt mål like før pause. Marius Røhjell plukket opp en retur etter ett tverliggerskudd og utlignet ledelsen NTNUI skaffet seg bare minuttet tidligere.

- Vi vil gå i angrep og har en offensiv innstilling til kampen. Vi spilte en god andre omgang i forrige kamp, og tar med oss det inn i dette oppgjøret også, sa trener Erik Botten før kampen.

Andre omgang startet da også relativt jevnspilt, men i det 49. minutt tok bortelaget ledelsen med et skudd fra 5 meter, etter et frispark som ble hardt slått inn foran mål.

Oppdal ble på mange måter straffet for manglende besluttsomhet på dødballer i mot. Fire av baklengsmålene må tilskrives manglene organisering etter cornere og frispark fra sidene, og er nok et moment i spillet som det bør trenes på.

Mot slutten av kampen raknet det fullstendig for hjemmelaget, og gjestene ga seg ikke før de puttet sju baller bak Sondre Fossum Jønsson i Oppdalmålet.

- Det ble litt vel mye dødballkaos, erkjenner treneren etter kampen, og varsler at dette er noe de må se nærmere på under treningene.

- Vi vil, og bestemte oss heller for å satse offensivt, for det er det vi er best på, selv om vi møtte topplaget. Jeg synes også guttene skal ha ros for at de turte å stå opp, og den førsteforsvarsjobben de gjorde. Vi gjorde mye bra, og nå skal vi etter hvert møte lag litt lengre nede på tabellen. Da kommer nok poengene også, sa en fortsatt optimistisk trener Erik Botten etter kampslutt.

Kampfakta:

23. min 1-0 Ingebrigt Håker

26. min 1-1

38. min 1-2

39. min 2-2 Marius Røhjell

------

49. min 2-3

76. min 2-4

84. min 2-5

88. min 2-6

89. min 2-7

Dommer: Helge Sumstad, Rennebu Il

Ett gult kort til NTNUI