Hundre små og store trimmere tok tohjulingen fatt og deltok da den siste runden av årets sykkelkarusell ble arrangert i Rennebu. Totalt har godt over 250 deltatt på de fire arrangementene, som har hatt start og innkomst på Voll, Berkåk og Stamnan.

Søndagens avsluttende utgave av årets karusell, hadde start og innkomst på Stamnan, og da sykkeltrimmerne hadde tørket av seg den verste svetten, eller kanskje det heller var regnet som måtte tørkes vekk, ble de servert kaffe, kaker og nystekte lapper ved Jutullstuggu.

- Veldig god oppslutning, tross litt surt vær. Det begynte med yr, men gikk mer over til regn før alle var i mål, forteller Tommy Knutsen i trimgruppa i Rennebu Idrettslag.

Sykkelkarusellen er et typisk lavterskeltilbud for hele familien, med Lars Rokkones som primus motor. Det var da også en fin aldersmessig blanding på de som tok runden rundt Gunnesgrenda denne våte dagen i mai.

Trimgruppa, Esso Berkåk og Intersport Oppdal sponser hovedpremien i karusellen, og det var Kristin Sydkjør fra Berkåk som ble den heldige vinneren av en flunkende ny sykkel for sin deltakelse i sykkelkaruselen 2017.