Rennebu-Røros 2 (2-0) 5-2

Rennebu ser ut til å måtte kjempe med Støren 2/Sokna og Røros 2 om avdelingsseieren i 6. divisjon avd. 8. De tre lagene har skaffet seg en solid luke ned til lag nummer fire på tabellen. Etter torsdagens oppgjør på Frambanen, har Rennebu slått begge sine argeste rivaler, begge på hjemmebane, og tatt føringen i serien.

- Nå er vi på tabelltopp, og der har vi tenkt å forbli, sa Håvard Hårstad Meslo etter at oppgjøret mot Røros er over.

Støren 2/Sokna ledet serien med en kamp mere spilt, og Røros 2 snuste også på tabelltoppen, og hadde faktisk passert Rennebu, om de hadde vunnet på Frambanen torsdag kveld. Slik gikk det ikke.

Etter en rolig start av kampen, tok hjemmelaget ledelsen ved Stian Sandhaugen etter 16 minutter. 2-0 kom etter en halvtime ved Jørgen Hoel, noe som også var pauseresultatet.

Åtte minutter etter hvilen ble Stian Sandhaugen to måls scorer da han la på til 3-0, før Røros 2 reduserte i det 59. minutt på et stjernetreff som føk inn i vinkelen bak Rennebus keeper. Den smule spenningen reduseringen tilførte kampen, varte imidlertid bare i ett par minutter.

To minutter etter reduseringen, vant nemlig Jørgen Hoel spurtduellen, og ble felt akkurat innenfor 16 meteren. Aleksander Sæther Flå scoret sikkert, og ti minutter senere la samme mann på til 5-1 etter et meget godt forarbeide av Håvard Hårstad Meslo.

Røros 2 reduserte til 5-2 kvarteret før slutt på et godt skudd som gikk stolpe inn, men seieren til hjemmelaget var egentlig aldri truet.

- Vi klarer å slippe inn to mål, men hele laget spilte en god kamp i kveld. Det gikk fint å spille fotball på Frambanen, selv om det har regnet en del i det siste. Det er også godt å ha slått de to nærmeste lagene på tabellen, sa en fornøyd spillende trener Håvard Hårstad Meslo før han gikk i garderoben og jublet sammen med lagkameratene.

Medtrener Olav Stavne var også fornøyd da seieren var sikret.

- Det ble en åpen og rolig start på kampen, men vi fikk etter hvert mye rom på midten. Med Ola Andreas ute, tar Kjell Arne over og styrer midtbanen. Selv om de scorer, kontrollerer vi kampen og blir ikke stresset, sa han.

Rennebus faste midtbaneanker Ola Andreas Hoel er ute i ett par kamper med en hamstringsskade, men "erstatteren" Kjell Arne Hårstad gjorde altså savnet etter strategen lite merkbart.

- Jeg må vel hjem og trene, hvis jeg skal spille meg inn på laget igjen, sa Ola Andreas, også han rimelig fornøyd med det han så ute på banen.

Frambanen fremsto i forbausende god forfatning etter regnværet, og begge lagene gjorde oppgjøret severdig. I 6. divisjon har ikke dommeren med seg linjemenn, men kampens dommer Steinar Holten hadde en forholdsvis enkel oppgave med å lede et oppgjør med disiplinerte spillere fra begge lag.

Rennebu har 15 poeng og full pott etter fem kamper, mens Støren 2/Sokna følger på andreplass, tre poeng bak. Røros 2 innehar tredjeplassen med 10 poeng.

Se bilder fra kampen Rennebu-Røros 2 på Frambanen øverst i saken.