Forrige helg startet Oppdal A-lag høstsesongen med å spille borte mot Tynset 2. Kampen endte 2-1 til hjemmelaget, og seniorlaget til Oppdal har fortsatt ikke tatt poeng denne sesongen.

Med hele ni poeng opp til Gimse, som ligger på nest siste plass på tabellen, blir det en tøff høst for de grønnkledde fra fjellet.

- Man kan si mye om at vi står uten poeng. Men selv om det har blitt en tøffere liga, er vi foreløpig ikke der vi var i fjor. Vi har likevel trua, og jeg synes det til tider var en bra gjennomført kamp mot Tynset 2, forteller kaptein Erling Ween Bøe til Opdalingen.

- Har vært dårlig oppmøte på trening

- Hva er det som ikke fungerer?

- Det har vært for dårlig oppmøte på trening. Det er ikke noe morsomt å trene når vi er seks-åtte spillere. Vi har kanskje ikke kjemien som vi trenger i spillet vårt. Relasjonene er ikke som på samme tid i fjor, sier han.

Ween Bøe legger til at det har blitt bedre oppmøte på treningene de siste ukene, og han håper det vil slå positivt ut i kampene.

- Når vi er rundt 20 personer på trening blir det høyere intensitet. Det handler nok også om at det er artigere å være på et lag som er i dytten. Det blir enklere å motivere seg da, forteller han.

- En viktig bidragsyter

Ifølge kapteinen har spillergruppa og hovedtrener Erik Botten hatt en prat om vi hvilke grep de må gjøre for å begynne å vinne kamper igjen.

- Vi må prøve å finne tilbake det vi hadde i fjor. Glede, entusiasme og godt spill, sier han.

- Hvor fornøyd er spillergruppa med trener Erik Botten?

- Vi har full tillit til Erik. Han er en viktig bidragsyter som har gjort mye bra for laget vårt, spesielt når det har buttet imot. Han har vist engasjement og oppildnet oss til kamp. Det er ikke han som er skyld i at det har gått dårlig, forteller Ween Bøe.

På spørsmålet om det kan bli drastiske tiltak eller endringer i trenerapparatet, svarer oppdalsspilleren at de skal ta en evaluering etter sesongen.

Lørdag venter en vanskelig bortekamp mot serieleder Brekken.

- Vi satser på tre poeng. Det er en lang kjøretur til Brekken, så det blir tungt å få i gang beina etter å ha kjørt langt med bil. Vi får ta det som en tur og ta noen pauser på veien, sier Ween Bøe.