Nærmere 200 fotballspillere fra Oppdal deltok i helgen på Ørland Sparebank Cup på Fosen. Det har blitt en tradisjon at flere hundre oppdalinger reiser til cupen.

Oppdal stilte med hele 18 lag med gutter og jenter 11 år og helt opp til jenter 15 år. For lagene med 11- og 12-åringer var det ikke sluttspill og de ble heller ikke rangert.

For Oppdal G14 - 2 ble det en svært minnerik helg. Søndag ettermiddag vant de finalen i A-sluttspillet mot det beste laget til Sverresborg.

- Dette var det siste året guttene deltok på cupen, så det er ekstra morsomt at vi vant, sier trener Kjetil Myrle til Opdalingen.

Laget vant alle kampene i de innledende rundene. Ifølge Myrle var de heldige med motstanden i både kvartfinalen og semifinalen. I finalen var det Sverresborg som startet best, men Oppdal vant til slutt kampen 4-1.

- Vi kom litt skjevt ut. Sverresborg scoret det føreste målet, men vi utlignet til 1-1 før pause. Etter en fin prat gikk vi hardt ut i andre omgang og satte inn tre mål, oppsummerer treneren.

Elias Røsten scoret de tre første målene i finalen. Haider Moen satte inn kampens siste scoring.

Et annet lag fra Oppdal som gjorde det bra var jenter 15 år. Etter å ha gått ubeseiret fra gruppespillet, møtte de Orkanger IF i finalen i A-sluttspillet. Her var det sistnevnte lag som stakk av med seieren.