Onsdag kveld møtes de to vinnerne av 6. divisjonsavdelingene 07 og 08 på Rennebu kunstgras på Berkåk. I høstmørket og flomlys håper man på et snev av Champions League stemning når Rennebu tar i mot Leik i første kamp i jakten på kretsmesterskapet.

Kampen mellom Rennebu og motstanderne fra Hølonda er den første av potensielt tre mulige, før trenerduoen Håvard Hårstad Meslo og Olav Stavne eventuelt kan ta med seg laget til Abrahallen, der finalen i kretsmeterskapet spilles siste helga i oktober.

- Alle kampene i spillet om kretsmesterskapet er mot neste års 5. divisjonslag, og målet er naturligvis å spille flest mulig kamper, sier Olav Stavne.

Hovedmålet for sesongen er for lengst nådd, men det hadde vært en ekstra bonus og få spille finale neste helg.

- Det er i grunnen en ubetydelig kamp, men jeg tror vi er et bedre lag enn Leik. Samtidig er dette vinn eller forsvinn, så man vet jo aldri. Håvard og jeg var på kampen Leik mot Gauldal i seriefinalen i avdeling 07, og der hadde lagene hver sin omgang. Gauldal kunne like godt vunnet, men Leik har gode offensive spillere. Men vi ser så absolutt muligheten, sier Stavne.

Treneren melder om en stort sett inntakt tropp før onsdagens batalje.

- Det eneste vi er usikker på er kneskaden til Aleksander Sæther Flå, ellers tror jeg alle er klare for spill, sier Stavne.

Skulle Rennebu vinne onsdagens kamp, venter neste oppgjør i kampen om kretsmesterskapet allerede førstkommende helg.

- Neste kamp skal spilles innen søndag 22. oktober, mens finalen spilles siste helga i oktober. Jeg tror sjansen for å gå videre i utgangspunktet er 50/50, men at det til slutt bikker vår vei, sier en optimistisk trener Olav Stavne.

6. divisjon menn sluttspill  Trøndelag fotballkrets spilles slik:

Første runde:

Tiller 2 - Charlottenlund 2

Nidaros - Selbu

Rennebu - Leik

Flatanger - Levangerstudentene4-3 (ferdigspilt)