Det er stor aktivitet på curlingisen for tiden. I helga var Team Minera Skifer i Champery masters i Sveits. Med to seire i innledende runde ble det delt andreplass i gruppa.

Team Minera Skifer hadde vunnet over de to andre lagene som delte plassen, men turneringsreglene var slik at det var lagenes teedragninger (en stein foran hver kamp for å avgjøre hvem som får fordelen av siste stein i første omgang), som dannet grunnlaget for rangeringen, og dermed ble Team Minera Skifer rangert dårligst og var ute av dansen.

Det gikk bedre med Team Toyota Bilia i juniorenes Europatour i Oslo. Magnus Ramsfjell, Kristian Foss, Michael Mellemseter, Andreas Hårstad og Jørgen Myran vant sin innledende pulje og gikk rett til semifinale.

Her ble imidlertid skottene på lag Kinnear for sterke og Team Toyota Bilia gikk nok en gang til bronsefinale som de vant over svenske lag Nermans. Dermed kunne Team Toyota Bilia innkassere sin tredje tredjeplass så langt i år.

I tillegg til Team Toyota Bilia deltok også Lag Bjørnstad (Ingebrigt Bjørnstad, Martin Dønheim, Martin Bruseth og Iver Hesby) og lag Mesloe (Eirin Mesloe, Nina Aune, Sara Holmen, Astrid og Ingeborg Forbregd) i Oslo.

Henholdsvis to og en seier i gruppespillet holdt ikke til sluttspill denne gangen, men lagene får nye sjanser allerede til helga da de deltar i Nordic Junior Tour på Lillehammer.