Klokka tikket mot straffesparkkonkurranse i dagens cupfinale mellom Stabæk og Tiller i Telenor Arena på Fornebu.

Men det ble ingen avgjørelse fra ellevemeteren.

Bare minutter før andre ekstraomgang var ferdig, dukket selvsagt Emilie Marie Joramo fra Rennebu opp og satte inn den avgjørende scoringen for trønderne, og dermed ble Emilie og hennes lagvenninner norgesmestere i klassen J16.

Emilie hadde også avgjørende bidrag da Tiller tok ledelsen 1-0 i første ordinære omgang. Hun slo et presist hjørnespark, som midtstopper Tiril Olsen headet kontant i nota.

I andre omgang var det Stabæk som hadde det meste av spillet, og Tiller ble til tider skikkelig presset av agressive bæringer. Utligningen kom da også, da Stabæks Thea Loennecken headet inn en corner, en scoring nokså lik den Tiller fikk i første omgang.

Kampen gikk til ekstraomganger på to ganger fem minutter, og da spillerne så smått begynte å forberede seg til straffesparkkonkurranse, dukket altså Emilie fra Rennebu opp og avgjorde like godt hele kampen.

Etter mål og målgivende i 2-1 seieren i selveste finalen i Norgesmesterskapet i fotball til talentet fra Rennebu, er det bare å gi seg ende over.

Gratulerer til Tiller J16. Heia Trøndelag. Heia Rennebu. Heia Emilie!