420 barn og unge har gitt alt på fotballbanen for Oppdal IL fotball denne sesongen. Mandag kveld kunne spillere, trenere, lagledere og andre bidragsytere feire seg selv i Oppdal kulturhus.

Kvelden startet med pizza og brus ute i foajeen, før alle samlet seg inne i storsalen for å være med på oppsummering av sesongen, premieutdeling og diverse kåringer.

Banksjef Frøydis Aalberg Jacobsen i Sparbank1 SMN hadde æren av å dele ut en pengesjekk på 100.000 kroner til fotballgruppa. Banken har sponset klubben siden 2010 og har til sammen gitt 650.000 kroner til oppdalsfotballen.

Leder i fotballgruppa, Gerd Staverløkk, skrøt av klubben, som i fjor ble sertifisert som kvalitetsklubb.

- Vi har all grunn til å feire oss selv. Vi er en kvalitetsklubb som har mange dyktige lag, sa hun fra scenen.

Men en fotballklubb med mange lag drives ikke av seg selv. Staverløkk påpekte at de har mange roller å fylle og trenger neste sesong hjelp av foreldre og andre frivillige.

- Den store jobben er å sørge for at vi dekker alle roller. Vi håper at mange melder seg, slik at vi fortsatt kan være en klubb som står sterkt, sa fotballederen.

Prisen Årets spiller jente gikk til Kristin Mæhle. Hos guttene var det Gisle Myrle som vant prisen Årets spiller. Årets lag var det Oppdal G14 som stakk av med.

Årets trenere ble i år tildelt Geir Grøtte, Hans Ivar Klefstad og Roger Vollan. Prisen Årets dommer var det Ulrik Sundseth som fikk. Årets hederspris gikk til Geir Langseth.

Se bildeserie fra kvelden øverst i artikkelen!