Mandag kveld feiret alle spillere og trenere i Oppdal IL fotball en forykende sesong i Oppdal kulturhus. Her ble det delt ut en rekke priser til mennesker i klubben som har gjort seg fortjent til ekstra oppmerksomhet.

En av kveldens priser var Årets hederspris. Kanskje den gjeveste utmerkelsen av dem alle ble i år tildelt Geir Langseth.

- Vedkommende sikret nesten på egen hånd ny kunstgressbane i Oppdal. Han sparte klubben for dyre beløp og påtok seg et viktig ansvar for å få ny bane på plass. I tillegg har han holdt eksisterende baner i stand, argumenterte Erik Botten som delte ut prisen.

Det var en rørt Geir Langseth som pratet med Opdalingen etter at han hadde fått prisen.

- Det går nesten ikke an å beskrive dette. Det sitter mye følelser i meg nå. Jeg var ikke forberedt på dette i det hele tatt, sier Langseth.

Det ligger mye arbeid bak fortjenesten til hedersprisen. I slutten av oktober tok Langseth initiativ til å skaffe et gammelt kunstgress fra Flatåsen i Trondheim til Oppdal.

- Nå når jeg fikk denne prisen var den tre timer lange traktorturen fra Oppdal til Trondheim verdt det. Det gir meg en ekstra gnist til å fortsette å hjelpe klubben, forteller han.

Til Opdalingen kan hedersmannen røpe at han har enda flere overraskelser på lager.

- Jeg klarer forhåpentligvis å skaffe to 7er-baner til. Dermed kan vi få tre baner totalt. Jeg kan ikke si så mye ennå, men det er noe på gang, sier Langseth og smiler.

- Hvor skal du gjøre av diplomet?

- Det skal få familiens beste plass hjemme i stua, forteller han.