Etter to sterke løp fredag og lørdag, endte Silje Øyre Slind til slutt opp på en 7. plass på søndagens 10. km klassisk. Vinner ble finske Johanna Matintalo med tiden 30:32.1, det ble norsk 2. plass til Anna Svensen og 3. passen gikk til Katri Lylynpera.

Silje kom inn 20.8 bak vinneren.

Her er søndagens resultatliste.

Skandinavisk cup og resultatene her gir en viktig pekepinn på hvem som kommer til å bli tatt ut til Tour de Ski som starter 30. desember. Men helgas resultater har oppdalsjenta lagt inn en solid sønad.

Dersom Silje får gå Tour de Ski; her er programmet for årets konkurranser:

Program Tour de Ski 2018 (kilde: Langrenn.com)

14:30 - Jaktstart - Monsterbakken Alpe Cermis - 9 km, fri teknikk - Menn

Med forbehold om endringer fra arrangøren.

2. plass lørdag

Silje Øyre Slind kom inn på 2. plass, bare 21 hundredeler fra seier på sprint fristil lørdag.

Hun ble slått av Tiril Udnes Weng som gikk inn på tiden 3.13.67 som er en dårligere tid enn Slinds tid i både kvart- og semifinalen.

Sjekk Siljes vei fra prolog til 2. plass i finalen på denne linken.

Norsk dominans fredag

De norske løperne dominerte stort på fredagens distanser i skandinavisk cup langrenn i Finland, med nidobbelt seier blant mennene og tredobbelt i kvinneklassen. Oppdalsjenta Silje Øyre Slind sikret seg en tredjeplass i kvinneklassen på 10 km friteknikk.

Daniel Stock vant mennenes 15 kilometer fri teknikk 10,0 sekunder foran Sindre Bjørnestad Skar og 16,4 foran Jan Thomas Jenssen.

Også Chris André Jespersen, Per Kristian Nygård, Eirik Augdal, Martin Nyenget, Ole Jørgen Bruvoll og Mattis Stenshagen plasserte seg foran finske Kusti Kittilä, som ble første løper uten norsk pass.

Tiril Udnes Weng vant kvinnenes 10 kilometer fri teknikk 19,7 sekunder foran Lovise Heimdal og 23,3 foran Silje Øyre Slind.

Maija Hakala fra Finland gikk inn til fjerdeplass og hindret enda større norsk dominans.