Ingen av oppgjørene ble særlig spennende, da de yngste håndballspillerne i Rennebu og Oppdal var i aksjon på søndag. Til det var våre lokale utøvere alt for gode i forhold til motstanden.

Oppdal J12 vant 19-2 (10-1) over Folldal IF i Oppdal idrettshall, før de jevnaldrende spillerne på Rennebu J12 fulgte opp senere på dagen og slo samme motstander 16-2 (8-0) i Rennebuhallen.

Rennebu G12 spilte to hjemmekamper på søndag, først ble Alvdal IL slått 18-6 (7-2), før Kolstad IL ble mange nummerfor små og tapte 21-11 (11-5), for det unge talentfulle laget fra Rennebu.

- Du bør komme tilbake neste helg, for da blir det en langt tøffere kamp når Røros kommer på besøk, sa trener for Rennebu J12, Janne Havdal Nordbø, etter at jentene hadde vunnet komfortabelt mot Folldal.

De unge spillerne på Rennebu G12 er en gjeng som tar sporten sin på alvor. Kanskje er det suksessen til herrelandslaget som inspirerer, for spillerne sluntrer ikke unna, hverken når det trenes eller når det står om poengene.

- Det er en flott gjeng som møter fulltallig opp, både på trening og på kamp, forteller Kenneth Løkslett i støtteapparatet.

Øverst i saken kan du se bilder fra søndag da 12-årslagene i Rennebu IL var i aksjon i Rennebuhallen.