Seiersrekken fortsetter

Rennebu fortsetter poengfangsten og vant 5-2 over Freidig fredag kveld.

Kjell Arne Hårstad spilte en svært god kamp mot Freidig. Foto: Jan Inge Flå

Kjell Arne Hårstad spilte en svært god kamp mot Freidig. Foto: Jan Inge Flå

DEL

I første omgang slet Rennebu med å få spillet i gang på det utslitte kunstgressdekket. Kvarteret ut i omgangen tok da også Freidig ledelsen etter ett hjørnespark. I løpet av de siste femten minuttene av omgangen ble det tre kjappe scoringer. Først utlignet Arnstein Fossum etter retur fra keeper, før Freidigs angriper løp gjennom Rennebus forsvar og gav Freidig på ny ledelsen. Med omgangens siste spark på ballen kom utligningen. Per Asle Vullum skar inn fra høyre, passet til Niklas Nyberg, som fra kort hold scoret sikkert.

Mønsterangrep

Femten minutter var spilt av andre omgang da Aleksander Sæther Flå ble felt inne i feltet. Han scoret selv fra ellevemeteren og resten av kampen ble mer og mer dominert av bortelaget. Etter vel en halvtime av omgangen kom kveldens vakreste angrep. Midtbanemotorene Kjell Arne Hårstad og Arnstein Fossum åpnet Freidigs forsvar med dødelig effektivt veggspill, og det var til slutt Fossum som fikk æren av å øke til tomålsledelse.

Om denne scoringen var tatt ut av læreboka, kom kampens siste nettkjenning mer ut av ingenting. Aleksander Sæther Flå sendte i veg en tilsynelatende ufarlig ball godt inne fra egen banehalvdel. Den uheldige Freidig keeper snublet, ballen spratt over ham og inn idet tomme målet. Kampen var dermed definitivt avgjort og Rennebu kontrollerte enkelt inn til nye tre poeng.

Toppoppgjør

En svak førsteomgang ble avløst av en bra andre, og det ble til slutt en klar og fortjent seier til Rennebu. Laget løftet seg flere hakk etter pause. Kjell Arne Hårstad spilte sin beste kamp for sesongen og må få betegnelsen kampens store spiller.

Neste helg er det toppoppgjør på Frambanen. Da er det Buvik 2 som gjester Rennebu i oppgjøret som går mellom nummer en og to på tabellen i 5. divisjon avdeling fire.

Artikkeltags