Fyller ti år og fortsetter å vokse: - Vi har bygget vår virksomhet stein for stein

PRODUSERT AV ADRESSEAVISEN BRAND STUDIO FOR TOYOTA SLETTUM BIL

Toyota Slettum Bil med hovedsete på Røros fyller ti år i år. Daglig leder Henrik Raaden Slettum forteller at tiåringen fortsetter å vokse, og at de har planen klar for å feire flere jubileer i årene som kommer.

Henrik Raaden Slettum er opprinnelig fra Hamar og flyttet til Røros for 34 år siden. Siden den gang har han aldri sett seg tilbake.

- Jeg elsker Røros, det er et helt særegent sted. Det er enkelt å bo her, samtidig som det hele tiden skjer noe spennende på kulturfronten. Det er også kort vei til alt man trenger i hverdagen. Jeg trives i små lokalsamfunn, der det er dugnadsånd og samhold som gjelder. Slik er det også på Røros, og det setter jeg veldig stor pris på, sier Raaden Slettum.

Han startet i hotellbransjen, men siden 1996 har han jobbet med bil.

- Jeg har jobbet med Toyota i 23 år, og jeg er ikke i tvil om at Toyota er rett hest å satse på for oss i tiden som kommer. De sover ikke i timen og er langt fremme på utvikling og fremtidens teknologi, mener Raaden Slettum.

arrow.png

Husk lyd!

Rune Fjelldal

Det har vært en helt eventyrlig reise.

Det er klart det har vært noen utfordringer, men vi har hatt en flott utvikling

Toyota Slettum Bil vokser seg større

I dag er han daglig leder for Toyota Slettum Bil, som i tillegg til Røros også har avdelinger i Tynset og Oppdal. Sistnevnte er mer eller mindre helt fersk og ble overtatt fra Toyota Bilia 1. januar 2020.

- Vi fikk muligheten til å vokse oss litt større, noe jeg tror er nødvendig i den tiden vi er i. Det gjør oss til en mer effektiv og fremtidsrettet bedrift i Fjellregionen, og jeg tror det også vil være positivt for Oppdal. Vi tror på myndiggjorte ansatte og vi er raske til å omstille oss for å gjøre det beste for kundene, sier Slettum.

Men det var på Røros det hele startet. Vi møter ham i Toyota Slettums lokaler i Tollef Bredals vei.

Henrik Raaden Slettum, daglig leder

Her er det 17 ansatte fordelt på administrasjonen, bilsalg, mekanisk verksted, bilskadesenter og kosmetisk klargjøring.

- Opprinnelig var det en dør- og vindusprodusent som holdt til i disse lokalene. Vi måtte ha et nytt bygg, og dette var det eneste alternativet på den tida. Det er 7500 kvadratmeter stort og vi tenkte i utgangspunktet at vi trengte kun 800. Nå har vi 2400 kvadratmeter og ønsker oss større plass. På ønskelisten er større og mer effektive lokaler for skadeavdelingen og mekanisk verksted, sier Raaden Slettum med et smil.

arrow.png

Husk lyd!

Kjærlighet til kvalitet

Han forteller at Toyota Slettum Bil startet med blanke ark og at det var en presset situasjon.

- Vi har bygget vår virksomhet stein for stein. Vi har vært nøktern, samtidig som vi har en indre lyst til å bli bedre. I dag gjør vi det veldig bra og jeg er veldig stolt av det vi som jobber i Toyota Slettum Bil har klart å oppnå, sier Raaden Slettum.

Slagordet til bedriften er «Kjærlighet til kvalitet». Men hva ligger egentlig i det?

- Det høres kanskje litt fint og «fluffy» ut, men for at det skal ha noen verdi må det også bety noe for oss, sier Raaden Slettum.

- For oss betyr det at vi alltid skal gjøre det beste for kundene våre og litt til, alltid. Vi skal gjøre jobben skikkelig, vi skal oppføre oss bra, vi skal gi gode kundeopplevelser og vi skal gjøre mer enn det som forventes av oss. Det må gjennomsyre hele bedriften vår. Vi har opparbeidet en god kultur, forklarer han videre.

Til sammen er det 43 mennesker som jobber i bedriften, fordelt på de ulike avdelingene. Og han kan ikke skryte nok av jobben de gjør.

- Det som har ført til at vi fyller ti år er at vi har de rette folkene på laget. De gjør en kjempejobb hver eneste dag. Har du fornøyde ansatte, så får du fornøyde kunder. Det henger sammen, mener Raaden Slettum.

Og det virker som det fungerer. Toyota Slettum Bil øker stadig omsetning og markedsandeler, og Raaden Slettum har et inntrykk av at folk fra små steder er flinke til å støtte hverandre.

- Rørosingene er patrioter og kundene våre kommer stadig tilbake. Folk fra Røros er opptatt av lokalhandel. Man handler lokalt så langt det lar seg gjøre. Det er også viktig for oss i Toyota Slettum Bil. Hvis jeg skal forvente at kundene bruker oss, så må vi også bruke dem.

arrow.png

Husk lyd!

Rune Fjelldal

Vi legger stor vekt på service. Kundene som kommer hit skal bli tatt godt imot og få den beste hjelpen.

- Lett kjent med folk

Han er begeistret for det folk får til på Røros. Derfor er det viktig for ham å bidra til at det blir liv i byen.  

- Det betyr utrolig mye for oss og vi prøver å delta på det meste av det som skjer lokalt. Det er som nevnt en vanvittig dugnadsånd her på Røros og vi ønsker å være med å bidra, sier Raaden Slettum.

Det er ikke bare folk med registrert adresse som kommer innom lokalene til Toyota Slettum Bil. Røros er som kjent en stor hyttekommune, noe Raaden Slettum også legger merke til.

- Hyttefolk er også flink til å bruke oss. Både på service og på kjøp av bil. Inntrykket mitt er at de har litt bedre tid når de er her. Det blir også en helt annen relasjon på slike små steder, fordi man blir lettere kjent med folk. Det skaper tillit, men det gjør også at vi må vise at vi er tilliten verdig.

Etter ti år på Røros føler Toyota Slettum Bil at de fortsatt er i startgropa. Og planen er klar for hva som skal til for å feire flere jubileer i årene som kommer.

- Vi skal gjøre det vi er gode på enda bedre! «The Toyota Way» er viktig for oss. Det handler om respekt for mennesker og kontinuerlig forbedring. De små endringene man gjør hver eneste dag, skal gjøre oss bedre for fremtiden, sier Raaden Slettum.

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Annonsørinnhold