Fyller ti år på Tynset: - Jobber hver dag for å bli enda bedre

PRODUSERT AV ADRESSEAVISEN BRAND STUDIO FOR Toyota Slettum bil

Toyota Slettum Bil Tynset fyller ti år i år. Med fokus på service og kjærlighet til kvalitet ligger alt til rette for at de kan feire jubileer i lang tid fremover.

I 2010 åpnet Toyota Slettum Bil sine avdelinger på Tynset og Røros. I år fyller dermed begge avdelingene ti år, noe som ikke var gitt da de åpnet dørene for første gang.

Spesielt på Tynset. Daglig leder Henrik Raaden Slettum forteller at bilbransjen i denne kommunen skiller seg ut blant de andre stedene de opererer i.

- Det som kjennetegner Tynset er at det er det største handelsdistriktet i Fjellregionen. Det er stor konkurranse og mange dyktige konkurrenter i markedet. Det er vi glade for. Det sørger for at vi må være ekstra skjerpet og være flinke til å gi kundene våre de beste rådene og den beste servicen. Og det føler jeg vi har lyktes med i stor grad, sier Slettum.

arrow.png

Husk lyd!

Rune Fjelldal

Det har vært en helt eventyrlig reise.

Det er klart det har vært noen utfordringer, men vi har hatt en flott utvikling

Kjærlighet til kvalitet

Med mange flinke konkurrenter i nabolaget, mener Bjørn Erik Kveberg, salgssjef ved Toyota Slettum Bil avdeling Tynset, at det er spesielt én ting som er viktig.

- Vi må ha fokus på oss selv og våre egne produkter, og gjør så godt vi kan for kundene. Kjærlighet til kvalitet betyr alt for oss. Og det virker som kundene merker det. Tilbakemeldingene fra oppfølgingsbrevene vi sender ut viser at vi gjør en god jobb. Men vi jobber hver dag for å bli enda bedre. Jeg tror det er der nøkkelen ligger, sier Kveberg.

Og det virker som om den nøkkelen har fungert bra for dem. I 2019 hadde nemlig Toyota en økning på 27 prosent.

- Fornøyde kunder gir gode resultater. Det er kjempeartig å se den utviklingen vi har hatt de siste årene, sier Kveberg.

Bjørn Erik Kveberg, salgssjef

Det er liten tvil om hva slags bil tynsetingene foretrekker.

- Rav 4 er veldig populær. Hilux og Landcruiser markerer seg også, spesielt de to siste årene, sier Kveberg.

- Det er biler som omfatter det meste av behovene som folk er ute etter. Det er solide biler med god plass og som er driftssikre, legger han til.

arrow.png

Husk lyd!

Lojale kunder

Tynset er et tettsted der de fleste kjenner alle. Det merkes også på kundene som kommer innom.

- Vi har veldig mange faste og lojale kunder som har vært med oss i mange år. Det blir et tett tillitsforhold av slikt. De forventer mye av oss og vi forsøker hver dag å yte så godt vi kan for dem, sier Svein Randmæl, kundemottaker ved Toyota Slettum Bil avdeling Tynset.

Og på et sted som Tynset, er det ikke bare salg og verksted som er viktig for kundene. Man må også være med å sørge for at det er liv i kommunen.

- Det er viktig for oss å bidra til lokalsamfunnene rundt oss. Både gjennom sponsorater og arrangementer. De tre siste årene har vi blant annet vært generalsponsor for Team Toyota Slettum Bil, et skiskytterlag for ungdommene her i Nord-Østerdalen. I tillegg sponser vi også en del andre ungdomslag og foreninger. Vi synes det er flott å være med på å skape bolyst i kommunen, sier Raaden Slettum.

Svein Randmæl, kundemottaker

Rune Fjelldal

Vi legger stor vekt på service. Kundene som kommer hit skal bli tatt godt imot og få den beste hjelpen.

Godt miljø

Det er fem ansatte ved Toyota Slettum Bil avdeling Tynset, som er fordelt på kundemottak, salg og verksted.

- Det er et godt miljø der alle stiller opp for hverandre. Vi har det mye moro sammen på jobb, også med de andre avdelingene i bedriften, sier Kveberg.

- Den suksessen vi har hatt de siste ti årene kommer av at vi har de rette folka på laget. Vi er attraktive i jobbmarkedet, og har gode lokaler og utstyr. Og så sørger vi for at de ansatte og bedriften hele tiden er oppdatert. Her får de utviklingsmuligheter. Vi har et veldig bra lag. Og har du fornøyde ansatte, får du fornøyde kunder, sier Raaden Slettum.

Nylig fikk de også noen nye kolleger i Oppdal, da bedriften opprettet en ny avdeling der.

- Det har vært kjempestas for oss å få en ny avdeling på Oppdal. Vi er ikke så mange, så det er fint å få flere å spille på lag med og utveksle ideer sammen med. Og så tror jeg det blir enklere for kundene våre. Da har de samme firma å forholde seg til her, Røros og i Oppdal. Det er vinn-vinn for begge parter, mener Kveberg.

Det er 43 ansatte i hele Toyota Slettum Bil. Og for tiåringene på Tynset og Røros og nykommeren i Oppdal, er det klart hva de skal gjøre for å kunne feire flere jubileer fremover.

- Vi må hele tiden følge med på det som skjer i bransjen. Både på drift, biler og alt som endrer seg. Siden vi åpnet her på Tynset for ti år siden har vi vært endringsvillige og vi utvikler oss stadig. Vi skal fortsette å være proaktive i de neste ti årene og gjøre vårt aller beste for kundene våre – og litt til – i fremtiden, sier Kveberg avslutningsvis.

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Annonsørinnhold