Førpremiere med tre forestillinger

10. oktober kan du bli én av de 1300 første som får sett «Børning 2» på Oppdal kino.

Populært: Det var fullt av Børning-fans i Storsalen i Oppdal kulturhus da den første filmen ble vist under innspillingsperioden i Oppdal og Rennebu. Foto: Fredrik B. Lange  Foto: Foto: Fredrik B. Lange

Kultur

Mandag 10. oktober kan du bli en av de første som får se «Børning 2 – on ice». Da blir det nemlig eksklusiv førpremiere på Oppdal kino.

Det er Ragnhild Plassen Vik ved Nasjonalparken Næringshage som kan bekrefte dette.

Sammen med Morten Haagensen på Oppdal kino planlegger de for harde livet programmet til førpremieren.

- Vi vet ikke hvem av skuespillerne og bilene som kommer hit, men nå har vi fastsatt datoen, sier Plassen Vik til Opdalingen.

Tre forestillinger

Hele tre forestillinger er planlagt i Storsalen i Oppdal kulturhus denne mandagen. Det betyr at rundt 1300 mennesker får sett bilfilmen, som har mye av sin handling i Oppdal og Rennebu.

- Planen var å sette opp bare to visninger, men hovedsponsorene Dekkmann og Shell kommer til Oppdal med over 250 personer. Da ville vi sette opp en forestilling til for at flest mulig lokale får sett filmen, forteller hun.

Plassen Vik kan love en stor fest for alle motorinteresserte og andre nysgjerrige som vil se den nye Børning-filmen.

- Det vil bli rød løper samt at vi er i kontakt med det lokale bilmiljøet om å komme bilene sine, akkurat som da den første Børning-filmen hadde premiere her, sier hun.

Billetter legges ut i høst

Og er du ivrig etter å skaffe deg billett til en av de tre forestillingene må du smøre deg med tålmodighet.

- Det er en stund til billettene legges ut. Jeg vet det er mange bedrifter som har vært på for å kjøpe, men hvilken dato de blir tilgjengelig kommer vi tilbake til, opplyser Plassen Vik.

«Børning 2 – on ice» har ordinær premiere onsdag 12. oktober.