Tidenes kinopåske i Oppdal

Publikum har strømmet til kinosalene i påska. Hele 2528 besøkende har løst billett på en film i Oppdal kulturhus i påska. Dette er mer enn rekordåret 2016.

Fast & Furious 8 har vært en av de mest sette filmene på kino i Oppdal i påska.   Foto: Filmweb

Kultur

De store vinnerne ble The Boss Baby og Fast & Furious 8.

- Vi hadde som alltid store forventninger til påska, men dette ble bedre enn vi turte håpe på. Vinnerne er den store babyen i "The Boss Baby" (991 besøk) og "Fast & Furious 8" (845 besøk), som ble en garantist for besøk uansett vær i hele påska, forteller kinosjef Morten Haagensen.

Siden fredag 7. april har det i snitt vært 230 stk på kino hver eneste dag. Størst ble skjærtorsdag med hele 463 besøkende.

- Vi har hatt et ganske så bredt program i påska der de fleste har funnet en film de vil se, for alle aldre og i ulike sjangre. Det er naturlig nok dagene med dårligst vær som har mest besøkende, men for eksempel langfredag med strålende vær ga 300 stk på kino. Det er tydelig at kino står sterkt uansett vær. Film og kino hører med til påskeopplevelsen for mange, sier Haagensen.

Oppdal kino har hatt en veldig god start på 2017 med hele 11425 besøkende så langt. Dette er bare 13 prosent bak det suverene fjoråret, men ser vi bort fra 2016 er dette den beste starten på et år etter at Oppdal kulturhus sto ferdig i 2007. Årets april blir den beste selv om man inkluderer 2016.

- Vi var veldig spente på 2017 da vi skulle følge opp det vanvittige fjoråret, og det skal nok noe til å slå den sterke høsten vi ha hadde med bl.ant annet "Børning 2" i fjor, men så langt har vi virkelig holdt unna og publikum har vært veldig flinke til å se film på kino. Vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter Haagensen