Trampeklapp for kulturskolens dansere

Årets danseforestilling «Huset med det rare i» trakk fullt hus. Se stor bildeserie her!
Kultur

Temaet for årets show er «Huset med det rare i», og gjennom nitten innslag ble publikum tatt med gjennom huset av kulturskolens 152 dansere i alderen fire til 19 år. Det ble dans i alle sjangre, stil og uttrykk.

Det hele startet utenfor huset, hvor en gjeng sigøynere møtes foran huset og går inn. Allerede i gangen begynner det å skje ting.

– Det vil bli en veldig mystisk start. På loftet er det skumle og mystiske ting som skjer. I sovesalen er det folk som går rundt i halvsvime og på kjøkkenet er det full action. Det blir rett og slett en spennende forestilling som byr på mye forskjellig, uttalte Jeanette Hansson til Opdalingen tidligere denne uken.

Til dette skoleåret ble det også startet opp en hiphop-gruppe for gutter og de fikk også vise seg fram på scenen. Gutta var tilbake med kul koreografi og dansemoves. De aller minste lekte seg på loftet og de som vasket på kjøkkenet svingte vaskerkosten til den kjente låta vi kjenner fra filmen om Annie; "Its A Hard-Knock Life".

Danseelevene skal vise to forestillinger i dag og den første forestillingen trakk fullt hus og danserne fikk velfortjent trampeklapp etter showet som ble avsluttet med et et 80-talls party.

Se bilder øverst i artikkelen!