- En opplevelse jeg ikke ville vært foruten

Kaja Myrle (16) danset lørdag foran 20.000 mennesker i Telenor Arena.
Kultur

Finalen i Melodi Grand Prix junior gikk av stabelen lørdag og det var Oselie Henden (14) som stakk av med seieren med låten «Verda vår».

Kaja Myrle har vært danser på MGPjr to år tidligere og i helga var hun klar for sin tredje opptreden. Tidligere år har MGPjr blitt arrangert i Oslo Spektrum, men i år ble finalen avholdt i Telenor Arena.

16-åringen fra Oppdal har vært i Oslo den siste uka og øvd inn dansene til finalen. Hun danset for to artister, Eirik Lyng (Alta) og Solmaz Afshari (Oslo). Eirik Lyng ble en av de fire superfinalistene.

- Jeg har kost meg mye i Oslo denne uka og jeg har blitt kjent med mange nye, flotte mennesker. Det har vært en lærerrik og slitsom uke, forteller hun til Opdalingen.

Selv om det har vært mye øving og lange dager fram mot finalen, ville hun ikke vært foruten opplevelsen av å ha stått på scenen i Telenor Arena.

- Å danse foran 15.000-20.000 mennesker er det største jeg har gjort. Det var artig og fortjent at Eirik  kom til superfinalen, synd det ikke ble seier, sier 16-åringen.

I salen under finalen var både familie og venner til stede, og det setter oppdalingen ekstra pris på. For Kaja skal hun nå tilbake på skolebenken.

- Denne opplevelsen har gitt meg flere minner for livet, sier hun.