Et glimt av Oppdals fortid

Fotoutstilling viser over 20 år med medie- og oppdalshistorie.
Kultur

Ove Karlsvik var redaktør i Opdalingen fra 1984 til 2003, og i ytterligere tre år jobbet som han som journalist og fotograf for avisa.

Tirsdag åpner en fotoutstilling på galleriet i Kulturhuset der Karlsvik viser fram tilbakeblikk på Oppdal og en del av bygdas mediehistorie.

- Det er en "snill" utstilling, forklarer Karlsvik, der det er de gode minnene og store øyeblikkene som hentes fram. I sin lange karriere i media har han også dekt sin andel av tragedier og ikke fullt så positive oppslag, men denne fotoutstillingen er ment å bringe fram godfølelsen, forteller Karlsvik.

Utstillingen er satt sammen i samarbeid med kulturhussjef Inge Lauritzen, og for hvert av bildene følger det med en liten tekst som forklarer hvem som er på bilde og i hvilken sammenheng bildet ble tatt.

Med sine 23 år i Opdalingen har Karlsvik bidratt med bilder og artikler i nesten en fjerdedel av avisas historie. Det er derfor mye spennende historie som blir utstilt på kulturhuset de neste ukene.

Her får man et glimt av de store sportsøyeblikkene, hverdagslivet og lokalkjendisene, der noen har gått bort, mens andre fortsatt er i full vigør.

Ustillingen vil være åpen til ut på nyåret.

Sjekk fotokarusellen øverst i artikkelen så får du en snikktitt på noen av bildene.