- En av artistene vi har stor tro på

Hanne Mjøen beskrives som en av artistene som det er verdt å følge i året som kommer.
Kultur

Hanne Mjøen fra Oppdal kan se tilbake på et 2017 det har luktet svidd av. I fjor sommer spilte hun blant annet på Slottsfjell, Findings og på norges nordligste utescene, på Oggasjakka i Honningsvåg.

Nettstedet musikksenter.no publiserte tidligere i januar en liste over de norske artistene de har mest tro på i 2018. Hanne Mjøen ligger som nummer åtte på den lista.

- Mye har skjedd siden Hanne Mjøen debuterte med singelen "Perfect Noise" høsten 2016. Flere singler har kommet på rekke og rad med hyppig rotasjon på radio som resultat, og musikkarrieren til Oppdalsjenta har virkelig skutt fart. I fjor solgte hun ut flere klubbkonserter, ble booket til Slottsfjell og Vill Vill Vest og ble håndplukket av NRK P3 til Findings Festival. Kronen på verket var da hun ble med venninnen Astrid S på Norgesturné i fjor høst, skriver nettstedet på sine sider.

I november ble hun valgt ut som Ukas Urørt på P3. Hun skal også spille på Trondheim Calling i februar. I fjor høst fikk hun også være med venninnen Astrid S på Norgesturne.