Rune Skjolden feirer 50 år og det ønsket han å feire på en helt spesiell måte. Han har i ti år tenkt på å sette opp den verdenskjente musikalen "Les Misérables" i konsertform, som tar for seg historien fra revolusjonens Frankrike, med tragiske og fornøyelige personer, gjort udødelig gjennom fantastisk musikk og uforglemmelige oppføringer.

I ett år har han, sammen med mange andre, jobbet med å sette opp denne musikalen i Rennebuhallen.

I Rennebu har det blitt satt opp musikaler siden 2002. Til kveldens oppsetning var det samlet 21 solister fra de fleste oppsetningene siden starten, et orkester på 21 musikere og et kor på 90 sangere fra alle korene i Rennebu, fra sangervenner og tidligere avgangselever.

Rune Skjoldens jøbbersdagsfeiring kunne ikke blitt gjort på en bedre måte og rundt tusen publikummere tok turen til Rennebuhallen for å få med seg oppsetningen.

Ordfører Ola Øie var både målløs og kjempestolt over det Skjolden og co hadde fått til. Skjolden selv ble hedret med både sang og taler. Han ble også overrasket av Rennebu kommune, som tildelte Skjolden årets kulturpris for 2017.

Se bilder fra musikalen øverst i artikkelen!