Oppdal All-stars har nå komplettert line-upen til det de håper skal bli påskens store rockefest i Oppdal.

Nye artister på plakaten er Hildegunn Eggan, Bård Stenkløv, Frithjof Riis og selveste Terje Tysland. Alle fire skal opptre med husbandet, akkurat som tidligere offentliggjorte Hilde Halseth og Silje Erika Skaslien.

- Hvordan klarte dere å få med en storfisk som Terje Tysland?

- Han er jo bosatt her, så vi spurte ham. Så vidt jeg vet, så har ikke Terje blitt spurt om å opptre på Oppdal All-stars før. Han ble glad når vi tok kontakt og sa han at han gjerne ville bli med. Det er kjempekult, sier Stephen Carlson.

- Tysland er uten tvil det største navnet på plakaten, men alle artistene våre opptrer på like premisser. Tysland blir et innslag på lik linje med resten. Han er en legende i Trøndelag, så det er ingen tvil om at dette blir kult, men vi kommer ikke til å forskjellsbehandle, forsikrer Carlson og fortsetter:

- Det viktigste for meg, er at musikken er bra. Jeg er sikker på at dette er en veldig god booking for oss.

Hildegunn Eggan er kjent fra det folkemusikkinspirerte rockebandet Ravn, hvor hun har vært vokalist, tekst- og låtskriver siden 2012. Kort tid etter at hun ble med i bandet, vant bandet «Ladehammerslaget», en band- og artistkonkurranse under Ladehammerfestivalen i Trondheim.

I disse dager jobber bandet med å få ferdig sitt debutalbum.

Bård Stenkløv beskrives som «en beskjeden ungfole i 30-årene som slipper seg best løs når han står på en scene». Han synger i både Kor Allegro og Oppdal Gospelkor, i tillegg til å være med i showbandet Stickanz Danzband og Tones For Hire.

Frithjof Riis er en såkalt «hytteoppdaling», som har lenge har skrevet og spilt inn egne rockelåter, som han nå tenker å framføre på Turisthotellet. Riis har også spilt ved Oppdal All-stars tidligere.

- Frithjof var kjempegira på å komme tilbake for å spille, så dette tror jeg blir skikkelig gøy, sier Carlson.

The Ghost gang, Bottens Bluesband, Cane Shakers og Stage Fright er bandene som spiller på årets konsert.

- Jeg tror det blir en interessant kveld med mye god og variert musikk. Det går fra det veldig rolige til skikkelig hardrock. Det er kult at vi har klart å booke band fra hele spekteret. Dette blir en kjempekveld.

Carlson er også godt fornøyd med billettsalget så langt.

- Vi er oppe i cirka 300 solgte billetter nå, så det er veldig bra. De som tenker å ta turen, bør bestille billett i forkant for å forsikre seg om at de kommer inn.