Lørdag kveld var det duket for release-konsert for Oppdalsbandet Cane Shakers i foajeen i kulturhuset. Blant de fremmøtte var mange av bygdas musikere, og de likte hva de fikk servert.

Cane Shakers består av Egil G. Botten (vokal og gitar), Roger Gunnesmæl (vokal og gitar), Kristian Aune (bass), Øystein Garli Dragset (tangenter), som denne kvelden var erstattet av Sverre Stenløkk, Tore Snøve (trommer) og Stein Harald Bjerke (vokal og gitar).

Noen av publikummerne beskrev den nye plata som amerikansk sørstatsrock blandet med Motorpsycho.

Publikum var fulle av lovord etter konserten, som varte en drøy time. Flere kjøpte albumet som har tittelen "Cosmic Mountain Town", og fikk den signert av bandmedlemmene etter konserten.

Plata, som for det meste er spilt inn ved Per Bortens Sørgården Studio på Ler, har vært under arbeid siden låtskrivingen startet ved bandets oppstart i 2012.

Låtene er skrevet ved Torve Grendahus, hvor bandet har øvingslokaler.

- Dette er det første studioalbumet til alle involverte. Innspillinga har vært en helt ny opplevelse for oss. Bare det å finansiere studiotid har vært en utfordring. Så oppdaga vi underveis at plata selvfølgelig måtte mikses, mastres og alt det der også. Så sitter vi med det ferdige produktet og lurer på hvordan i all verden vi skal få gitt den ut. Det har vært en bratt læringskurve. Hjelpa vi har fått fra Erlend Ropstad har vært uvurderlig, sier Botten.