Lyst til å se La traviata i Oslo Operahus?

I år feirer Operaen i Oslo ti år, og den 14. april inviterer Den Norske Opera & Ballett inn publikum som ennå ikke har opplevd en forestilling i vårt alles operahus.

På programmet står La traviata, verdens mest spilte opera. Operaen ønsker å gi hele Norge muligheten til å delta på feiringen. Derfor tilbyr de alle kommuner to gratisbilletter til forestillingen.

I Oppdal inviterer varaordføreren med seg to oppdalinger i Operaen. Har du lyst til å være med så send en e-post til postmottak@oppdal.kommune.no innen fredag 23/3 kl 09.00. Merk e-posten med Opera.

Du kan melde deg på som par eller som enkeltperson, her kan det bli mulighet for å stifte nye bekjentskaper, forteller varaordfører Dalseg.

Fredag blir det loddtrekning på rådhuset blant alle som har meldt sin interesse. Rådmann og varaordfører trekker ut de to heldige, som vil bli kontaktet direkte. Navnet på de som får reise blir også offentliggjort i lokalmedia.

Du får altså en varaordfører som reisefølge, og ordføreren spanderer togbillett og hotellovernatting til de heldige vinnerne.