Vi forventer storinnrykk og stor stemning på setervangen når Postgirobygget kommer med sine sommerlåter, skriver arrangørene av Nerskogkonserten i en pressemelding.

- Siden oppstarten i 1995 har bandet gledet mange med sine lett filosofiske tekster som vi så lett kjenner oss igjen i. Vi synger med og dulter i sidemannen. Vi mimrer, vi kjenner på sommerfølelsen, og vi lar oss forføre. Det er ganske enkelt umulig å ikke la seg rive med når Postgirobygget serverer den ene godlåten etter den andre, mener Arve Withbro, som er markedsansvarlig for konserten.

Postgirobygget ble dannet i studentmiljøet rundt NTH for 22 år siden. De slo gjennom med debutalbumet Melis. I begynnelsen sang de til medstudenter. Etter sangene Idyll og En solskinnsdag fikk de langt flere tilhørere.

Postgirobygget er nå et folkekjært band og et av Norges mest populære live-band, de er blitt allemannseie.

Bandet holder til i Oslo og  består av Arne Hurlen(vokal og gitar), Nils Petter Time (gitar), Daniel Hovik (tangenter), Per Sarin Madsen(trommer) og Nicolai Hauan(bass). De har holdt over 1000 konserter, gitt ut ni album, og de har vært på VG-lista flere ganger.

- Postgirobygget spiller poprock, og poprock passer veldig godt på Grovasetra, og enten værgudene er med oss eller ikke, får vi garantert varmen i oss når vi synger med på En solskinnsdag, Luftmadrass, Idyll og mange flere, uttaler Withbro.

- Vi har holdt på i flere år nå,folk forventer at vi finner artister fra øverste hylle, og det akter vi å fortsette med.

-Vi har allerede planlagt forbedringer rundt logistikken når det gjelder transport, salg og sanitær, og vi skal nok greie å ta imot minst like mange publikummere som i fjor, da hadde vi 2300 besøkende, forteller Withbro som håper at flest mulig tar turen til seters.