Den norske sangeren Didrik Solli-Tangen kommer til Rennebu. 28. april vil han holde intimkonserten "En musikalsk reise" i Berkåk kirke, og kirkeverge i Rennebu kirkelige fellesråd, Anne Line Killingtveit, forteller at her oppstod en mulighet en ikke kunne la gå fra seg.

- Vi fikk et tilbud, og da var det bare å hive seg på før noen andre kapret han, sier hun.

En drøy måned før konserten, er billetter allerede lagt ut for salg på Ticketmaster. Killingtveit anbefaler folk å være tidlig ute.

- Jeg hadde i hvert fall ikke tatt sjansen på å vente til siste liten med å kjøpe meg billett. Kirka tar vel noe over 200 mennesker, så her tror jeg det blir rift om plassene, sier hun.

Didrik Solli-Tangen burde være velkjent for de fleste. Sangeren behersker både pop, opera og soulsjangeren, og ble så sent som i fjor nummer to i NRK-programmet Stjernekamp etter Adam Douglas.

I 2010 vant Solli-Tangen den norske finalen i Melodi Grand Prix med "My Heart is Yours", og våren 2012 gikk han til topps i kjendisutgaven av den norske realitykonkurransen 71° nord, og ble etter det betegnet som Norges tøffeste kjendis.

Artisten, som altså har det både i stemmen og beina, har også vært programleder for Skal vi danse sammen med Kathrine Moholt.

Med seg til Rennebu har Didrik Solli-Tangen pianisten Trond Akerø-Kleven.

Billetter til konserten i Berkåk kirke kan også kjøpes i døra, men det er vel og merke hvis det ikke allerede er utsolgt.