En blidspent og spøkefull Harald Vognild ønsker oss velkommen når vi stikker innom Berghallen, det er klart for en ny kveld med "Husker du?" og selv om vi er tidlig ute så begynner det å komme godt med folk.

Det blir likevel brått stille når han skjønner hvilket ærend vi er ute i og henter opp "Ukens blomst" fra posen vi bærer på.

- Nei, dette er da vanvittige greier, sier han og blir en stund stille. Han ser rundt på de andre som sitter rundt bordet og de smiler og nikker, dette var tydeligvis en populær påskjønnelse.

- Ja, men denne må jeg dele med de andre som er med og hjelper og så aktørene selvsagt, sier han og smiler. Han forklarer at man ikke bruker artister, det skal visst ha noe med honorarer å gjøre.

- Ja, vi er alle like gode og dersom én skal ha betalt så må alle få betalt, erklærer Harald, som forteller at hyggekveldene er ment som en aktivitet i Berghallen, et sosialt tilbud og så blir det noen slanter i kassa til Berghallen – ja, for disse aktørene koster visst ikke mange kronene.

- Alle stiller opp frivillig, og det er kjempetrivelig, forteller Harald.

- Og dessuten, legger han til, etter to–tre år med flere "Husker du?"-kvelder i året så har vi ennå ikke hatt bruk for gjenbruk, bygda er full av talenter skjønner du, slår han fast.

Folk strømmer på, det er folk fra hele bygda, og Harald forteller at det har vært folk innom fra både Rennebu og Nerskogen også. Noe han synes er bare trivelig.

Ideen til kvelden dukket opp etter en kveld på kulturhuset sammen med venner. Praten gikk løst og før man egentlig visste ordet av det hadde man kommet på tanken om en hyggekveld på Berghallen.

- Det er en slags blanding av kultur og historie, der vi hele tiden har "Husker du?"-tanken i bakhodet, forteller Harald, som spretter opp og må sette ut flere bord og stoler–det blir visst godt med folk i Berghallen i kveld–og Ukens blomst er herved overlevert for flott initiativ, vel gjennomførte og tvers gjennom trivelige kvelder.