En god del rennbygger lot faktisk Rosenborg være Rosenborg, og tok i stedet turen til kultursalen i Rennebu søndag kveld.

Her inviterte Rennebu Lions Club til vårkonsert, og det ble som vanlig en trivelig kveld i venners lag.

Akkurat slik det pleier å være når folk sitter ved småbordene og synger med de stemmer de har, denne kvelden sanger hentet fra Alf Prøysens univers, akkompagnert av trioen Arne Ree, Rolf Erik Jordet og Ola Haukdal.

Kveldens "gjesteartister" var Røst, og koret med dirigent Beate Dullum i spissen, godt assistert av Sølvi Dons Tronvoll Uv på piano, opptrådte i to avdelinger, før og etter kaffe- og åresalg.

- Overskuddet går til lokale formål, og skulle det bli underskudd, betaler vi i Lions, forteller kveldes programleder Gunnar Svedahl med et smil.

Kvelden gikk nok i pluss vil vi tro, for folk åpnet lommeboka og handlet villig vekk både årer, kaffe og noe godt å bite i.

Den lokale avdelingen av verdens største humanitære organisasjon bidro med sitt trivelige arrangement til at våren, ikke bare med hjelp av plussgradene ute, også føltes litt næmere for de av oss som tilbrakte kvelden innendørs i hyggelig selskap.