Han er en uvanlig og mangfoldig kunstner, svært lekende og sier selv at han jobber mye med inkludering, humor og lek, noe som passer godt i forbindelse med årets martnastema; Rampestreker.

–Verden trenger mer av nestekjærlighet, samhold og lek, sier Gerhardsen.

I slutten av mai vil Gerhardsen bidra med utsmykningsoppdrag på endeveggen på Rebusbygget i sentrum.

–Veggen «roper» etter å bli brukt som lerret for et veggmaleri og dette blir et stedstilpasset kunstverk som blir stående igjen etter Rennebumartnan 2018, til glede for kommunens små og stor innbyggere. Rennebumartnan har gjennom mange år hatt et godt samarbeid med barnehagen og skolen, og et morsomt kunstverk plassert mellom biblioteket og skolen vil være midt i blinken i denne sammenheng, sier Kenneth Teigen.

– Selve utsmykningen foregår 28. og 29. mai., og da håper vi mange vil se kunstneren i aksjon. I løpet av disse to dagene skal Gerhardsen også holde inspirasjonsforedrag for elevene på barneskolen og mellomtrinnet her i Rennebu om tegning og kreativitet, forteller martnasgeneralen.

Satsingen for å utsmykke veggen i Berkåk sentrum er gjort mulig gjennom et spleiselag mellom Rennebumartnan, Trøndelag fylkeskommune, Rennebu kommune, Sparebank 1 SMN, Orkla Sparebank og Rebus as.