Forrike uke slapp oppdalsartisten Hanne Mjøen ny musikk sammen med artisten Jimi Somewhere. Låten «Fall Down» ble godt tatt imot og ligger på flere spillelister på Spotify.

Mjøen forteller at mottagelsen av låten har vært veldig bra.

– Det er alltid gøy å slippe ny musikk. Vi har fått masse fine meldinger av folk som liker låten, og det setter jeg stor pris på, sier hun til Opdalingen.

Ønsker mer samarbeid

– Hvordan vil du beskrive låten?

– I alle vennskap og kjærlighetsforhold går man gjennom vanskelige perioder, hvor man ikke alltid er like snille mot hverandre, men når det trengs mest stiller man likevel opp. «Fall Down» handler om å være der for hverandre når man faller, sier Mjøen.

Samarbeidet med Jimi Somewhere er ikke det første Mjøen har hatt i år. Hun har tidligere i år samarbeidet med artisten Havsun på låten «Pillow».

– Hvordan har det vært å gjøre et samarbeid som dette? Er det noe du ønsker å gjøre mer av?

– Jeg skriver ofte låter sammen med andre artister, men har aldri lagd en «duett» med en annen sanger før. Da vi skrev låten sammen tidligere i år, føltes det veldig naturlig at vi begge skulle synge den. Vi har veldig forskjellig sound som artister, og «Fall Down» viser en ny side av både meg og Jimi Somewhere. Det er absolutt noe jeg kan tenke meg å gjøre igjen, sier hun.

Oppdaget musikken på Spotify

Oppdalingen kom over artisten på Spotify.

– Flere av låtene til Jimi Somewhere har rotert i spillelistene mine på Spotify før jeg fant ut hvem han var. Jeg så han spille live på Trondheim Calling i februar, og ble veldig imponert. Han har en helt egen tilstedeværelse på scenen, og en unik stil i musikken sin, sier hun.

Deretter tok teamet hennes kontakt med han om å skrive musikk sammen, og vipps så hadde de en låt sammen.

Ny musikk til høsten

2018 har så langt vært et aktivt og travelt år for artisten. I april opptrådte artisten fra Oppdal for første gang utenlands foran en samlet tysk musikkbransje i Berlin.

– Det var sykt gøy! Det er greit å komme seg utenfor Norges grenser og spille. Spesielt når man får så bra respons. Jeg er fornøyd så lenge publikum danser, og det var det flere som gjorde, oppsummerte Hanne fornøyd da Opdalingen møtte henne backstage etter opptredenen.

Hun er også bekreftet til Livestock-festivalen på Alvdal i sommer, tillegg til at hun skal opptre på Parkliv i Orkanger på slutten av juli. For ikke lenge siden opptrådte hun på «HMlovesmusic» og hun har opptrådt på festivalen X2 festivalen i Volda.

– Hvordan ser musikksommeren ut for deg?

– I sommer skal jeg reise rundt å skrive masse nytt materiale, og jeg gleder meg til å slippe mer musikk til høsten, sier hun.