– Det går ikke en dag uten at jeg plukker opp søppel når jeg er ute.

Brit Eide Fredriksen ønsker å dele blomsten med flere sentrale aktører.

Brit Eide Fredriksen setter pris på påskjønnelsen og Ukens blomst og hun ønsker å dele den med flere sentrale personer og aktører, som hun mener har vært viktig for at søppelryddinga i Oppdal har vært så positiv som den har vært. Foto: Katrine Silseth Naas 

Kultur

Oppdals innbyggere tok virkelig i et tak da den store søppelaksjonen gikk av stabelen tidligere i vår. Både privatpersoner, skoleelever, treningssentre og næringslivet var ute å plukket flere poser fulle av søppel. Brit Eide Fredriksen var for mange en stor pådriver for dette og flere ønsker å gi henne en påskjønnelse for pågangsmotet hun har vist i forbindelse med søppelryddinga i Oppdal.