Elevene på vg1 og vg2 ved helse og oppvekst ved Oppdal videregående skole, arrangerte forrige uke Livsgledeuke. Fra mandag til fredag ble det arrangert små og store arrangement. Det ble blant annet Amcar-treff på sykehjemmet, gudstjeneste i Oppdal kirke og countryfest på Oppdal videregående skole, som avslutning på uken. I tillegg blir det velværedag og spill- og lesedag på sykehjemmet og på BOAS.

- Dette ble en veldig fin avslutning på det som må sies å være ei flott uke, og mye taler for at denne uka nå er blitt en tradisjon, forteller lærer Ragnhild Mjøen til Opdalingen.

Countryfesten var noe nytt for denne uka og det kom mange besøkende innom på festen. Musikken fra Connected gledet folk i alle aldre.

- Våre elever danset linedance, og de fikk hele salen med seg på stoldans. Etter sang, dans, mat og drikke ble det trekning av de flotte gevinstene vi hadde fått, sier Mjøen.

Arrangørene ønsker å rette en stor takk til Turisthotellet, Skifer hotel, Bortistu, Annes fotklinikk, Uppercut, Ludvig Killingberg og Oppdal blomster for flotte premier.

- Vår vg2-elev Tesfai, vant fotpleietimen, men denne gav han bort til sin borddame Magnhild. Da ble vi lærere veldig stolt og rørt, sier Mjøen.

Årets hovedpremie var en flytur over Oppdal. Den heldige vinneren som stakk av med den premien var Inger Eithun.

- Jeg hadde ikke regnet med å vinne, for jeg bruker ikke å ha store vinnersjanser. Men jeg ble veldig glad og jeg tror opplevelsen kommer til å bli utrolig artig, sier hun til Opdalingen.

Dette blir første gangen hun skal sitte på i et småfly og hun gleder seg til å se bygda fra en annen synsvinkel.

- Det stod i premien at vi skal fly over sentrum, så det blir veldig spennende å se bygda fra fugleperspektiv, sier hun.

- Hvordan reagerte du når du ble utropt som vinner?

- Det gikk veldig fort og jeg vet ikke helt selv hvordan jeg reagerte. Jeg trodde ikke helt på det først, men det gikk fort opp for meg at jeg hadde vunnet premien, sier hun.

Eithun sier at Livsgledeuken har vært en stor suksess fra start til slutt.

- Uka har vært helt topp. Elevene på helse og oppvekst har vært enestående når det kommer til å hjelpe til, og dette arrangementet er noe jeg håper vil fortsette i årene fremover, sier hun.