I høst kommer bandet Rotlaus til Oppdal. Bandet har på kort tid blitt et av landets mest omreisende og ettertraktet liveband. De kan vise til flere listeplasseringer enn de fleste og har fått tildelt en rekke trofèer for sine låter.

Det skriver Oppdal kulturhus i en pressemelding.

I 2015 kom debuttalbumet "Bygderamp", som gikk rett inn på topp 10 VG-Lista og et nytt begrep var til. Senere har bandet utgitt en rekke singler, som alle har ligget inne på norske topplister.

Andre albumet i rekken "På vei" fikk gode kritikker og høye terningkast da det kom ut vinteren 2018, et album som beveger seg i et livlig landskap av folkemusikk, danseband og country.

- Går du på konsert med Rotlaus kan du forvente deg både fest og moro, med et band som gir alt på scenen. Allsang er i fokus med disse guttene og de elsker å få med publikum på låtene. Rotlaus tilbringer mye tid sammen, noe som gjenspeiler seg på scenen, står det i pressemeldingen.

- Samspillet og trivselen smitter enkelt over på publikum. Det skal vere som en familie, sier Bjørn Marius Øyehaug, vokalist i Rotlaus.

Bandet består av Bjørn Marius Øyehaug (vokal og gitar), Simen M. Rebbestad (gitar og kor), Simen Bjørdal (trommer), Vegard Hansen (trekkspill) og Anders Maristuen (bass).