Tradisjonen tro inviterer Bygdapøbben også i år til martnasfest utendørs på Bygdasenteret. I dagene før det spilles opp, jobbes det på spreng for å få ferdig terrassen, som denne gang vil fremstå i en helt ny drakt.

- Rennebu Sag og Trekultur bygger en helt ny bar, kledd i brentpanel. I tillegg er selve baren flyttet til en annen del av terrassen, forteller barsjef Thomas Rabben.

I tett samarbeid med naboen Berkåk Veikro, vil det fredag og lørdag bli salg av grillmat på terrassen. Det blir altså både livat trøndermusikk og kulinariske nytelser fra grillen på terrassen i martnashelga.

Fredag kveld er det Thomas Brøndbo som ber inn til trønderaften, mens det lørdag kveld blir countryaften med Grete Bogen Band.

- Lørdag kveld, før Grete Bogen Band entrer scena, vil det bli danseoppvisning med den lokale gjegen i Lucky linedance, med innlagt speedkurs i linedance. Vi håper mange tar turen til Bygdapøbben disse kveldene, og vi gleder oss til musikk, dans og mat. Det er meldt regn på fredag, men her er det plass innunder taket, så dette gleder vi oss til, sier Thomas Rabben.