Kjetil Skogrand i Gjensidige Oppdal-Rennebu hadde med en overraskelse til martnasgjesten Emma Aasbakk Engen (12) og mamma Karin Aasbakk under åpningen av den 33. utgaven av Rennebumartnan.

- Vi ønsker å overrekke en gave til Emma og mamma Karin. De har gjort en fantastisk innsats med å samle inn penger til sykehusklovnene og de har bidratt til å skape glede til barn og unge som er i en vanskelig livssituasjon. Det synes vi er veldig gledelig og det mener vi fortjener en oppmerksomhet, sier Skogrand.

Med seg hadde han et reisegavekort for to personer til Disney Land i Paris. Gaven ble avslørt til jubel fra publikum og hovedpersonene selv ble svært glad og ikke minst overrasket for premien.

- Vi ble begge veldig overrasket over premien. Mamma begynte til og med å gråte, sier Emma til Opdalingen.

Mamma Karin forteller at de har ønsket å dra på tur lenge.

- Jeg var i Paris da Emma var fire år gamme. Da sa jeg til Emma en stund etterpå at vi en gang skal til Disneyland i Paris. Det er veldig artig at dette nå blir en realitet, sier hun.

De begge gleder seg til resten av martnan. Emma sitt store mål er å nå 200.000 kroner i sin innsamling til sykehusklovnene. Og det tror hun at hun klarer i løpet av helga.

Klovnene Smække og Beate Kræsj Pling var også tilstede på martnan. For dem var det en gledens dag å få lov til å være i Rennebu som hovedgjester, sammen med Emma.

- Det er helt fantastisk. Vi har ventet lenge på å få treffe Emma og de andre igjen. Bygda er fantastisk, sier de.