Hanne Hojem og datteren Sandra Hojem Vognild (9) var storfornøyde etter kveldens konsert med Marcus og Martinus på Sverresborg i Trondheim.

- Det var en bra konsert. De spilte mange sanger og publikum hyla, sier Sandra (9) til Opdalingen og tilføyer:

- Jeg tror kanskje noen av jentene i publikum hyla fordi de er forelska, ler hun. Selv hylte hun ikke.

- Sitter du igjen med noen høydepunkter fra konserten?

- Når de plutselig kom på scenen, uten forvarsel. De skifta klær mellom sangene, ellers var de på scenen hele tiden, sier hun.

Sandra har likt Marcus og Martinus lenge.

- Jeg synes de er flinke til å synge og til å danse. Og så er de flinke til å få med seg publikum. Dette var første gang jeg så dem på konsert. Det var veldig gøy, sier hun fornøyd.

Også mor Hanne stortrivdes på konsert.

- Det var en kjempebra konsert. Vi kosa oss begge to. Det var full fræs hele veien. Marcus og Martinus begynte med litt nye sanger, før de framførte et akustisk sett og deretter en del gamle sanger. Så avslutta de konserten med «Girls, girls, girls». Dette er forresten første gang Sandra har vært på konsert. Det så ut til at det frista til gjentakelse, sier Hanne blidt på telefon fra Trondheim.

Hun og Sandra var i ferd med å tråkle seg gjennom busskøa i retning sentrum, da Opdalingen tok kontakt. Planen er å finne en rutebuss, hvor det kanskje er litt mindre folk enn på skyttelbussene som er satt opp i forbindelse med konserten.

At det blir trafikk-kork, når 10 000 konsertgjengere skal ned fra Sverresborg samtidig, er kanskje ikke noe sjokk.

- Når jeg ser all trafikken her og hvor sakte det går, så er jeg glad vi valgte å parkere nede i sentrum, sier Hanne.