I særdeles ekslusivt selskap

Kongen og dronningen av Sverige besøkte onsdag settet før premieren på "Så som i himmelen". Mellom kong Carl XVI Gustaf og dronning Silvia har de selvsagt plassert prinsessa fra Rennebu, Tuva Børgedotter Larsen.   Foto: Philip Jalmelid/Oscarsteatern

Kultur

I kveld (torsdag), går teppet opp for premieren på storsatsingen "Så som i himmelen" på Oscarsteatern i Stockholm. I en av de ledende rollene finner vi som kjent Tuva Børgedotter Larsen.

I dag ble det publisert et bilde på sosiale medier, der den svenske monarken, Carl XVI Gustaf poserer sammen med dronning Silvia. Mellom kongen og dronningen, står prinsessa fra Rennebu, Tuva Børgedotter Larsen.

Dette skriver Philip Jalmelid på Facebook:

"Då var det äntligen dags! Premiär på ”Så som i himmelen”! I går var Kungaparet och besökte oss. Dom var berörda och det tar jag som ett gott tecken! Dom ser ju en del. Jag kan inte nog beskriva vad alla mina kollegor betyder för mig. Vi har verkligen lyckats skapa ett grupparbete med högsta betyg i denna vackra föreställning! Jag är så rörd, stolt och tacksam att få dela denna med er alla. Kärlek på Jorden❤"