- Bruk oss i dag hvis du ønsker oss i morgen

Bak fra venstre: Aina Volden, Elin Vognild, Monica Røe Ressem, Sonja Snøve og Evy-Merethe Hokseng. Foran fra venstere: Anne Riise, Sonja Skorheim, Irene Norheim Grindvoll og MiriamLønset Flatmo. Linn Hegle fra Floyd var ikke tilstede da bildet ble tatt.   Foto: Privat

Kultur

For femte gang blir det arrangert moteshow med Damenes Aften på Quality Hotel Skifer.

I dag tar netthandelen mer og mer over markedet, er det viktigere enn noen gang å kunne vise hva Oppdal kan tilby i sjangeren dameklær, sko og briller.

- Dette er et samarbeidsprosjekt der elleve forretninger går sammen om å arrangere moteshowet, og damene er ikke redde for at den ene kan konkurrere ut den andre på catwalken. De ser på dette som et positivt samarbeidsprosjekt, sier prosjektleder Torgun Sunde Fladby.

Hun forteller at damene i salen får et godt bilde av utvalget som forretningene i Oppdal kan tilby sine kunder, og viser at det lille ekstra kan finnes her i bygda.

- Det er to år siden siste arrangement. I fjor hadde Ingrid Bjørnov konsert på kulturhuset og konkurransen om samme publikum var nok stor. Derfor ble det bestemt og vente et år, men i år er damene tilbake for fullt, sier Sunde Fladby.

Arrangementet i år går av stabelen førstkommende søndag.

Showet er lagt opp slik at de som kommer kan kose seg med moteshow, få trimmet lattermusklene og å bli forsynt med både mat og drikke.

De håper på at selv om det er farsdag kan mor ta turen ut på søndagskvelden å kose seg. Per dags dato er det solgt opp mot hundre billetter.

- Det er vi kjempefornøyde med. De siste årene har vi hatt opp mot 300 damer i salen og vi håper at det vil bli full sal også i år, sier hun.