Frisk gospelsang av lokalt kor i Rennebuhallen

Kultur

Damekoret Røst inviterer førstkommende lørdag til stemningsfull gospelkonsert i kultursalen i Rennebuhallen.

Røst beskriver seg selv som et allsidig damekor og har nærmere 50 medlemmer fra hele Rennebu kommune, i tillegg til noen fra Oppdal. Koret ble etablert i oktober 2016 av Beate Dullum, som er korets dirigent og kunstnerisk leder.

Konserten lørdag kveld har tittelen Joyful - Joyful, noe som borger for at publikum får servert et knippe sanger av den "gledelige" sorten.

Når damene i Røst inviterer til konsert, vil det i tillegg til åndelig føde i form av glad korsang, heller ikke stå på legemlig påfyll. Arrangementet er nemlig i to deler, der det i pausen vil bli servert fingermat.

Rennebus egen radiostjerne, Ellen Flå, er konferansier under lørdagens konsert i Rennebuhallen.